09 September 2015

Seronoknye KALAU Ada MAK :(

Entry kali ni nak share sikit la perasaan yg tengah touching ni..hehe


 
Even arwah mak dah pergi almost 5 tahun tapi rasa macam baru lagi mak pergi..Terlalu banyak kenangan bersama & pastinya perasaan rindu tu mmg dah tak mampu nak ungkapkan lagi..Selalu terpikir kalau la mak masih ada..hidup ni mesti seronok!!
Kalau la mak masih ada ..

๐Ÿ˜” Balik Kg mesti mak masak macam2 yg sedap2!
๐Ÿ˜ Rumah mesti sentiasa bersih
๐Ÿ˜ Mintak mak suap makan walaupun dh besar panjang
๐Ÿ˜ž Gosip2 dgn mak sebelum tidur
๐Ÿ˜” Kalau pening mak picitkan kepala
๐Ÿ˜ Masa makan boleh sampai sejam kt meja makan sebab besembang macam2 hal
๐Ÿ˜ž Shoping2 dgn mak
๐Ÿ˜ Ckp je nak makan ape mak mesti cari atau cuba buat
๐Ÿ˜ž Kalau bersalin mak mesti jga kita & cucu dia
๐Ÿ˜ Boleh baring kat peha mak sambil cerita hal2 semasa & cite dulu2 mak masa muda
๐Ÿ˜” Kalau sedih mesti call mak mengadu hal
๐Ÿ˜ถ Kalau tak reti masak call je mak tny resepi
๐Ÿ˜ Boleh mintak duit kalau poket ngah kosong (masa x kawen la..)
๐Ÿ˜” Rumah mesti selalu berubah kedudukan perabut coz mak suke deco2
๐Ÿ˜ Mesti call mak tiap ari cuma nak tny mak buat apa
๐Ÿ˜” Picit mak kalau dia sakit

Emm ada mcm2 KALAU la kalau mak masih ada..huhu tapi semuanya hanya KALAU..
Moga mak tenang di Sana..Al Fatihah..
 







4 comments:

Ain Rahman said...

touching.. semoga rohnya dicucuri rahmat. Al-Fatihah

CikLa Shahril said...

Alfatihah....

Fifi Fizah said...

al fatihah.. mga di tempatkan di kalangan org beriman..

Cik Ash said...

Al-fatihah buat arwah emak faranina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Faranina Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign