WeeklyFixPay

09 September 2015

Seronoknye KALAU Ada MAK :(

Entry kali ni nak share sikit la perasaan yg tengah touching ni..hehe


 
Even arwah mak dah pergi almost 5 tahun tapi rasa macam baru lagi mak pergi..Terlalu banyak kenangan bersama & pastinya perasaan rindu tu mmg dah tak mampu nak ungkapkan lagi..Selalu terpikir kalau la mak masih ada..hidup ni mesti seronok!!
Kalau la mak masih ada ..

😔 Balik Kg mesti mak masak macam2 yg sedap2!
😐 Rumah mesti sentiasa bersih
😐 Mintak mak suap makan walaupun dh besar panjang
😞 Gosip2 dgn mak sebelum tidur
😔 Kalau pening mak picitkan kepala
😐 Masa makan boleh sampai sejam kt meja makan sebab besembang macam2 hal
😞 Shoping2 dgn mak
😐 Ckp je nak makan ape mak mesti cari atau cuba buat
😞 Kalau bersalin mak mesti jga kita & cucu dia
😐 Boleh baring kat peha mak sambil cerita hal2 semasa & cite dulu2 mak masa muda
😔 Kalau sedih mesti call mak mengadu hal
😶 Kalau tak reti masak call je mak tny resepi
😐 Boleh mintak duit kalau poket ngah kosong (masa x kawen la..)
😔 Rumah mesti selalu berubah kedudukan perabut coz mak suke deco2
😐 Mesti call mak tiap ari cuma nak tny mak buat apa
😔 Picit mak kalau dia sakit

Emm ada mcm2 KALAU la kalau mak masih ada..huhu tapi semuanya hanya KALAU..
Moga mak tenang di Sana..Al Fatihah..
 







4 comments:

Ain Rahman said...

touching.. semoga rohnya dicucuri rahmat. Al-Fatihah

CikLa Shahril said...

Alfatihah....

Fifi Fizah said...

al fatihah.. mga di tempatkan di kalangan org beriman..

Cik Ash said...

Al-fatihah buat arwah emak faranina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Faranina Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign