WeeklyFixPay

09 September 2015

GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015

Pengalaman pertama saya berblogging semenjak 2010 tapi tak aktif.. Masa tu tak tahu pun blog ni boleh bagi macam2 kelebihan & income..Tulis pon caca marba semacam sebab otak budak-budak lagi masa tu..hehe 

Sekarang en husband galakkan balik saya menulis blog & now jatuh cinta dengan berblogging! Dulu bekerja memang takde masa nak berblog tapi sekarang dah jd housewife boleh la selitkan masa menulis balik..Berblogging ni bukan saja bole manfaatkan masa yg ada tapi boleh generate income as well! Ni la salah satu cara nak dapatkan income daripada berblogging. Jom join contest ni! 

"GIVEAWAY RM200 BY MKHAI.COM 2015"


Jom join "Giveaway RM200 by MKHAI.COM 2015"
Nak cari duit lebih..hehe ape lagi jom sama2 join! 
Nak tau details klik kat gambar tu. 

5 kawan di tag
Cik Raihana | Izza Sakura | Ainny Zain | SayaChefKecil | KedaiTanty

Tempoh Contest : 8/9/2015 - 8/10/2015 !
Good Luck semua! 


3 comments:

Ajim AM said...

hai singgah dari segmen sama :)

Aisyhah Nyais said...

goodluck.... saya pon join ga ni , hehehe. http://apple-crunchh.blogspot.my/

Mimi Kyumi said...

Mimi Singgah Sini..Dari Segmen Yg Sama..

http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html#.VhSdM-yqqko

Semoga Berjaya Dapat Rm200 Tu..Ahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Faranina Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign