16 October 2015

Projek Dapur - Slice Cheese Cake Gebu :)

Projek dapur sempana cuti Maal Hijrah kemarin..
En husband teringin nak makan cheese cake & ape lagi..sang isteri ni gunakan la khidmat mr Google unt menjayakan projek cheese cake ni..hehe al maklumlah tak pernah buat cheese cake ni..

Google punya google akhirnya ketemulah resepi cheese cake dr sebuah blog yg sememangnye penuh dgn resepi2 kek & makanan lain yg best2 belaka..

Jom singgah ke blog doctor raihana ni

http://raihannavanilla.blogspot.my

Seorang doktor yg pandai masak..hehe seronok tgk resepi2 yg dia share..next time bole try resepi lain pulak..

Nak tau resepi cheese cake ni boleh la klik SINI
 
Ni la hasil slice cheese cake saya..

Memang gebu & sedaap..mudah je & resepi yg ditunjukkan mmg memudahkan kita unt faham.

Jemput makan ye..








6 comments:

Maisarah Humaira said...

gebunya..konfem sedap ni

Melissa Muklis said...

hee.. lawa ja kek tu gebu. kalau Lissa buat mesti ada spoil T_T

Roziah Muhammad Nor said...

oh sedapnya kek gebu nih.

Diana Din said...

terliur aihhh

♥Fatin Annis♥ said...

wahhhh .. nampak sedapp ! :D

Eina Md Ali said...

wahh, mesti sedap nih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Faranina Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign