WeeklyFixPay

27 October 2015

Precious by Rozita Che Wan

Hello semua..
ok nak cerita minyak wangi kegilaan ramai sekarang ni sampai ada yg mengamuk order dah lama tp barang tak sampai2..hehe

So saya pon ambik kesempatan jgak la nak try minyak wangi ni memandangkan perfume yg sedia ada dh nak habis..Jumaat lepas order kat akak junior sekolah rendah dulu (tru fb je order)..semalam smpai la minyak wangi yg ditunggu2..

Wangi ke?

Semburan yg mule2 baunya memang agak keras la..tapi bile lama2 dh pkai jd makin wangi & memang tahan lama..yg paling penting Halal..

Harga?
Semenanjung Malaysia: RM 29.90
Sabah & Sarawak : RM 31.90

Kotaknye comel jek..
Boleh la repeat purchase lagi..
Cantik signature Rozita Che Wan ni..hehe







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Faranina Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign