18 October 2015

GIVEAWAY CIK BELBEL TURN TO 22th !

Birthday

"Selamat Hari Lahir Cik BelBel"
 
Tarikh Lahir saya 26.07.1989
 
Pengalaman Paling Best celebrate birthday ni bila abah saya ingat tarikh birthday saya which when I am 20 years old..6 tahun lepas..Haha lepas tu tak pernah igt dah kot coz maybe dia ada ramai anak..hehe excited gile time tu bila abah call just to wish my birthday..hehe
 
Hadiah??
 
 
2 botol R Series untuk 3x pemenang
2 topup RM 5 untuk 2x pemenang 

 GIVEAWAY CIK BELBEL TURN TO 22th ini akan tamat pada 31 october 2015 tepat jam 11.59 !
 
 
Jom kita sama2 support GA ni ye..
 
 
 


6 comments:

Puan Wawa said...

singgah tengah hari..")

Shikin Razali said...

Good Luck sis.. :)

MILx HASHIM said...

jalan2 http://jmbelog.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html

Ms. Kejupenyet said...

Singgah dari Ga yg sama

http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-cik-belbel-turn-to-22th.html

Eintan Nurfuzie said...

good luck
Jemput singgah blog Nurfuzie.com
Tinggal kurang 24 jam lagi berakhirnya Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000. Moh kita join
Dan pencarian Pencarian Bloglist Nurfuzie Dot Com #2

cik belbel said...

Salam and haiiii ! Taraaa cik belbel dah sampai :) terima kasih banyak banyak sudi join ye. Jom check peserta lain di sini. http://blogcikbelbel.blogspot.my/2015/10/senarai-peserta-giveaway-cik-belbel.html
Boleh blogwalking dengan cik belbel.
Bukan senang sorang abah nak ingat birthday anak dia kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Faranina Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign