18 October 2015

Projek Dapur - Carrot Cake

Projek dapur kali ni mengisahkan carrot cake yg di request oleh en husband lg la..hehe selain ikutkan selera tekak en husband ni dapat gak lah improve kan skill diri sendir dlm buat kek even unt makan sendiri je..

Masih lg menggunakan khidmat Mr Google, kali ni saya memilih blog yg terkenal Azie Kitchen..rasanya dh ramai yg pernah mencuba resepi drpd blogger ni..dah banyak jugak la resepi yg saya try dr blog Azie ni..terima kasih atas resepi2 yg best ye..
 
Unt resepi carrot cake ni..boleh dikatakan berjaya jugak la..lembut & rasanya memang best ok..bahan2 nye Pon tak susah nak cari la..
 
Nak tahu resepi kek carrot ni meh klik SINI..

Mana hasil percubaan kali pertama carrot cake saya?
 
Ni ha..
 
 

Bole la try buat ag next time..makan panas2 lagi sodaap..hehe

1 comment:

Melissa Muklis said...

Lissa suka carrot cake . hee. tapi malas buat. beli kedai ja. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Faranina Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign