06 October 2010

unt entry kali ni..sye juz nk share sumthing..
kdang2 life will be so hard and miserable to face..
as human being we manage to handle all problems with patience and choose the best solutions..
tp kdng2 kita sndri ssh nk hadapi mslah yg slalu sgt dtg dlm hdup ni...
kita akan jumpe ngn mcm2 ragam manusia..yg baek n yet buruk or x senonoh pon belambak..
kita akn hidup dlm kalangan org2 yg beraneka ragam..kuat perasan la..suke dengki, kuat menipu, n mcm2 la..
tp bkn sume org byk buroknye..
kte akn jumpe gak org yg suke tlg org..fhm situasi org lain n pndai jga hati org lain...
bertuah lah hdup ngn org2 mcm ni..aman hdup!! tp yg best tu kte jarang rasa..
kita gak akn jumpe org yg bile kita sng, dia la org pertama yg akn bersama kita tp bile kita ssh..mak ai..bekilometer dia tggl kita..ramai org yg cm ni..ha..org yg cm ni gak ssh la nk d wt kwn..
hehe..
2 je nk share..sye bkn skt ati ngn sape2..
juz tgh tpkir ni sume..hehhe
c u in next entry!bubye..

1 comment:

Nada Safwanah said...

the reason why we meet wrong people utk d'jadikan teman suka duka sbb kita sendiri mmpunyai taste yg terhadap org yg kita jmp, kdg2 kita suka org tu sbb dye ader hobi yg sme gn kita...kdg2 kita x suka org tu sbb dye xske cara kita...dn org tu pon sme, mempunyai taste yg berbeza terhadap sesuatu...jd kehidupan itu sesuatu yg abstrak dan unik utk d'perkatakan...
wah gitu!! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Faranina Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign