WeeklyFixPay

17 June 2011

-Zaman Pekerjaan-

Salam..
Lame sgt rasenye saya x post kn?
Tok kali ni saya nk story sal cerita zaman kerja saya lps blaja..hehe
rupenye2 sonok gile zmn blaja kalo nk d bnding ngan zmn kje ni..kalo kje mmg xde life sgt la..pagi2 da kuar umah pas2 petang xpon malam bru nmpk dunia blk..weekend lak mmg byk abiskn masa blk kampung or tido..
2 je la kje saya kalo x kje..

Keje pertama saya lps blaja kt GC Sdn Bhd..saya xnk citer byk sal company ngarut ni coz mmg songsang la core business company ni sampai saya tertipu..aiyo..agk bangang la rsenye penah masok company cmni..4 ari je la saya kt company ni..

2nd company yg saya keje adlh kt Comfori Sdn Bhd..
Company ni d rekemen dek kwn baik saya..cik raihana..hehe Comfori ni best gak even pressure abis r sometimes..
Environment kt Comfori ni mmg syok coz ada kwn2 keje yg baik2. Batch yg masuk sama ngn saya sumenye 8 org..Faizul, Ina, Suraya, Zarul, Lester, Rishi, Raziff, n saya lah..diaorg sume sporting n best r..rindu nk lepak2 sama2 lg..hee

Selain diaorg, ramai ag r yg best2 tok diperkenalkan..mcm Abu@Afiq, munirah, kak ani, lydia, dania, daniel, amar, ka syikin, kak sofia, suleng, ira, mondy, ken, shiela, n zul..sume best lah..BDC Banzai!!
Sedih gak la coz nk tgglkan Comfori ni coz byk pengalaman yg Comfori ajr especially senior2 kt BDC..Thanks to all..
Tok kwn2 yg byk tlg saya..terima kasih byk2 ye coz x jemu2 tlg saya n motivate saya..
Even keje ni agk susah tp thank god sgt coz at least saya leh gain lots of knowledge from what i've done..
Time kasih gak kt nana sugest keje ni kt saya..cayunk nana!
Thanks gak kt bf nana, afiq or nama glamour dia kt Comfori, ABU..dia byk r tlg saya mse mule2 msuk comfori ni..n yet sampai saya nk quit pon dia byk r tlg saya..he just like my brother! hoho..thanks abu..

Ok..2 ari sblm saya quit, dpt gak saya rase g event yg saya handle..kt Armada Hotel..Syok dpt jumpe client2 sume..sume ramah2 blaka smpi ada sorang client ni offer coupon bukak pose nnt kt hotel dia keje, J.W Marriott..Thanks Mr. Karu..(nama client)
Ok..2 je la nk citer sal tmpt keje lama saya..COMFORI SDN BHD..sume skng da jd kenangan..
pape pon I will always remember this company..

1 comment:

Cik Raihana said...

uhhuu. kenangan kan keje dekat COMFORI ni.
even keje stress nak gila pun, at least ade memories dpt kwn2 yg best. even kita tak same department n jrg jumpe pun fara. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Faranina Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign